Wat is DZT?

DZT staat voor dans, zang en toneel. Elke week krijg je les in minimal twee van deze drie disciplines. In juni 2019 zullen er drie musicalproducties opgevoerd worden. In de DZT-lessen leer je alle beginselen van een echte musicalster en mag je optreden op een echt toneel.

In het seizoen 2017/2018 zijn we begonnen met een nieuwe aanpak van de DZT-lessen. Wij willen graag de curisten meer leren op het gebied van theater. Dit betekent dat we iets meer de diepte in willen met onze toneel-, dans- en zanglessen. Om het jaar zetten we een grote productie neer waar alle groepen aan meedoen. In dit jaar focussen we het eerste halfjaar meer op de basis, waarna we in de tweede helft van het jaar aan deze productie werken. Vorig jaar was dit de musicalmedley. Het jaar ertussen zullen alle groepen weer naar een eigen productie toe werken.

Dit jaar maken we weer drie producties in verschillende leeftijdsgroepen. De jongste groepen spelen Peter Pan, de oudsten spelen de musical Fame en alle leeftijden daar tussenin zullen met de musical Stout op de planken staan.

 

Ook zijn we dit jaar begonnen met DZT voor volwassenen. Voor iedereen die het leuk lijkt om een oude hobby te hervatten, heel nieuwsgierig is naar hoe dat eigenlijk is, of misschien nog grote ambities wilt najagen.  Nieuwsgierig? Kom vooral een proefles volgen op de woensdagavond! 

DZT wordt gegeven in:

Do Something Amazing Today

Eijer Producties
Vraag 2 GRATIS proeflessen aan

Waarom DZT?

Als je een musical wilt maken heb je meerdere spelers nodig. Je moet kunnen samenspelen en dat leer je bij Eijer Producties.

Door het spelen in een groep met een docent die je goed kent, zal je merken dat je steeds meer durft.

In de toneellessen leer je je op verschillende manieren te uiten.

Bewust worden van je eigen lichaamshouding stimuleert het zelfvertrouwen.

Dansen, zingen en toneel spelen. En dat allemaal in één les.