Wat is DZT?

DZT staat voor dans, zang en toneel. Elke week krijg je les in twee van de drie disciplines, bijvoorbeeld dans en zang. De week daarop krijg je zang en toneel en ga zo maar door. Na een half jaar gaan we werken de Musical Medley die we rond Juni 2018 gaan opvoeren. Hierin laten we oa voorproefjes zien van de musicals die elke groep gaat opvoeren in Juni 2019

Uiteindelijk leer je bij de DZT-lessen alle beginselen van een echte musicalster en mag je optreden op een echt toneel.

DZT wordt gegeven in:

Do Something Amazing Today

Eijer Producties
Vraag 2 GRATIS proeflessen aan

Waarom DZT?

Als je een musical wilt maken heb je meerdere spelers nodig. Je moet kunnen samenspelen en dat leer je bij Eijer Producties.

Door het spelen in een groep met een docent die je goed kent, zal je merken dat je steeds meer durft.

In de toneellessen leer je je op verschillende manieren te uiten.

Bewust worden van je eigen lichaamshouding stimuleert het zelfvertrouwen.

Dansen, zingen en toneel spelen. En dat allemaal in één les.

Dit seizoen (2017/2018) beginnen we met een nieuwe aanpak van de DZT-lessen. Wij willen graag de cursisten meer leren op het gebied van musical. Dit betekent dat we meer gaan werken aan toneel-, dans- en zanglessen.

Het eerste half jaar gaan we werken aan deze drie disciplines, het tweede half jaar werken we toe naar een nieuwe productie: Musical Medley.

Wat is de Musical Medley?
Dit is een voorstelling waaraan alle DZT-groepen meedoen. Zij nemen het publiek mee langs verschillende musicals. Van Annie tot Rent en van Mowgli tot Les Miserables.
In deze voorstelling laten we nummers horen uit eerdere musicals, maar pakken we ook scènes uit musicals die we nog nooit hebben gedaan. Ook laten we stukken zien van de musicals die we in 2019 gaan opvoeren.

Geen musical?
Wij hebben besloten om om de twee jaar een grote musicalproductie neer te zetten met elke DZT-groep. In het jaar daartussen doen we dus een musical-medley en leren de cursisten meer op het gebied van theater.